NIEUW in de praktijk is de LIPOMASSAGE

Apr 16, 2016 | Posted by in Blog over gezondheid en sport | 0

Als lipomassage practitioner geef ik deze therapie. De massage techniek die gebruikt wordt is er vooral op gericht  om cellulites (sinaasappelhuid) te behandelen op benen, billen, buik, als ook op de rug, armen en borst. Meer informatie zie pagina Lipomassage.

De voordelen van een ontspanningsmassage op een rij

Mrt 16, 2016 | Posted by in Blog over gezondheid en sport | Reacties staat uit voor De voordelen van een ontspanningsmassage op een rij

Een ontspanningsmassage zorgt voor: Lichamelijke en geestelijke ontspanning Soepele en ontspannen spieren, pezen en gewrichten Concentratievermogen wordt gestimuleerd Stimulatie bloedsomloop Verbetering van de stofwisseling Afvalstoffen verlaten het lichaam sneller Kortom: een ontspanningsmassage werkt bevorderend voor je algehele gezondheid en vitaliteit. Laat je je regelmatig masseren dan werk je preventief aan een gezond lichaam en geest. Een ontspanningsmassage is een massage op maat. In een tijdsbestek van 30, 60 of 90 minuten word je lichaam of een gedeelte daarvan gemasseerd. Neem contact op voor het maken van een afspraak.