Over mij

Mijn naam is Leo Meelenhorst, eigenaar en masseur bij Massagepraktijk Meelenhorst. Ik ben 51 jaar en woon met mijn gezin met veel plezier in Hattem. Ik heb altijd veel interesse gehad in het menselijk lichaam en in de sport. Zelf heb ik veel aan sport gedaan. In mijn jeugd zat ik op voetbal en volleybal. Vanaf mijn 18e ben ik begonnen met wielrennen en schaatsen op wedstrijdniveau. De laatste jaren ben ik recreatief aan het hardlopen, en nu ook met onze hond Boris aan het canicrossen. Ik ben verschillende jaren als trainer/ ploegleider actief geweest in het wielrennen en nog steeds begeleid ik sporters.

Mede doordat ik zelf regelmatig geblesseerd was en ook andere lichamelijke klachten had (rug-, schouder- en rugklachten) welke niet door de reguliere gezondheidszorg verholpen werd, maar wel door gespecialiseerde masseurs en therapeuten heeft dit mijn belangstelling voor dit vak opgewekt en ben ik me daar in gaan verdiepen.

Om meer te weten te komen over de werking van het menselijk lichaam ben ik gestart met de opleiding Sportmasseur. Daarna heb ik aanvullende opleidingen gevolgd om nog meer inzicht te krijgen in de verschillende problematieken van het menselijk lichaam.

Op dit moment voer ik massagewerkzaamheden naast mijn reguliere baan. Dit is over het algemeen in de avonduren, maar in overleg zijn ook andere tijden mogelijk.