Wat anderen zeggen…

Wegens hardnekkig vastzittende been en kuitspieren een Triggerpoint behandeling bij Leo Meelenhorst ondergaan. Direct uitgetest door weer lekker fanatiek te belasten. Ik kon het niet laten en wou zelf aanvoelen of het niet direct terug zou komen, maar nee. Na de 1e keer direct een vervolgafspraak gemaakt vanwege het duidelijke resultaat.

Daarna heeft hij ook mijn schouder behandeld. Die heeft een flinke klap gehad tijdens een skiongeluk. Na mijn schouderluxatie nog altijd last gehad van mijn schouder. Leo heeft alles losgekregen en het voelt als een enorme opluchting.

Nico, 25 jaar

 

Ongelovig als ik ben toch uiteindelijk mij aangemeld voor een Lipomassage.

Dit is een methode, die beloofd dat je gaandeweg de duur van de massageperiode verlost zal worden van die lelijke vetophopingen die je bovenbenen en buik ontsieren.

Eerlijk gezegd, zoals ik al aan het begin van mijn review schrijf, had ik er eigenlijk niet zoveel vertrouwen in maar nu na 10 behandelingen moet ik eerlijk en vooral HEEL BLIJ toegeven dat het WERKT! Langs deze weg wil ik Leo Meelenhorst dan ook bedanken voor het super resultaat!

Na 10 behandelingen een totale omvangverlies van 17 cm, waarvan 7 cm rondom de buik.

Marieke, 45 jaar